pre automobily  počet produktov v kategórii: 214

na stranu
Skladom
Shell Spirax S3 AS 80W-140 je vysoko výkonný olej GL-5 pre nápravy vozidiel Scania. Je určený pre použitie v širokom spektre automobilových náprav pracujúcich za vysokého zaťaženia.
132,00 € (110,00 € bez DPH)
132,00 €
Vypredané
Shell Spirax S3 AX 80W-90 je vysoko výkonný prevodový olej GL-5 pre bežné aplikácie, kde je predpísaný olej triedy SAE 80W-90, 90 alebo 80W. Môže byť použitý v niektorých aplikáciách vyžadujúcich SAE 75W-90, kde nie je potrebný nízko-teplotný výkon.
Vypredané
Vypredané
Shell Spirax S3 AX 85W-140 je vysoko výkonný prevodový olej GL-5 pre mierne až ťažko zaťažené hnacie sústavy cestných a mimocestných vozidiel, pre ktoré je predpísaný olej SAE 85W-140. Môže byť použitý v niektorých aplikáciách vyžadujúcich SAE 75W-140, kde nie je potrebný nízkoteplotný výkon.
Vypredané
Skladom
Shell Spirax S6 AXME 75W-90 je špičkový, plne syntetický prevodový olej GL-5 pre široké spektrum aplikácií. Umožňuje úsporu paliva. Určený pre ťažko namáhané nápravy a nesynchronizované prevodovky, pre ktoré je odporúčaný minerálny alebo syntetický prevodový olej GL-5/MT-1.
9,50 € (7,92 € bez DPH)
9,50 €
Vypredané
Shell Brake and Clutch Fluid DOT4 ESL je vysoko kvalitná brzdová kvapalina pre diskové a bubnové brzdové systémy, spojkové systémy a ostatné hydraulické aplikácie, kde sa požaduje kvapalina DOT 4 alebo DOT 3. 
Vypredané
Shell Brake and Clutch Fluid DOT 5.1 je vysoko výkonná brzdová kvapalina určená pre hydraulické brzdy a spojky vozidiel a motorových vozidiel, pre ktoré sa odporúča použitie brzdovej kvapaliny triedy DOT 5.1.
Skladom
Shell Premium Antifreeze Longlife je produkt s rovnakou špecifikáciou ako Glycoshell Longlife. Pri všetkých typoch aplikácií, kde bol doteraz používaný alebo doporučovaný Glycoshell Longlife je možné používať Shell Premium Antifreeze Longlife. 
5,40 € (4,50 € bez DPH)
5,40 €
Vypredané
Produkty GlycoCool G Premium Antifreeze, GlycoShell a GlycoCool Premium Antifreeze G48 sú produkty s rovnakým technologickým základom a sú kompletne miešateľné za akýchkoľvek podmienok bez spôsobovania nežiaducich efektov pri aplikácii so zárukou zachovania najvyššej úrovne ochrany chladiaceho systému.
Vypredané
Skladom
GlycoCool G Longlife je produkt s rovnakou špecifikáciou ako Glycoshell Longlife a Glycocool G30 Longlife. Pri všetkých typoch aplikácií, kde bol doteraz používaný alebo doporučovaný Glycoshell Longlife alebo Glycocool G30 Longlife je možné používať GlycoCool G Longlife. 
84,00 € (70,00 € bez DPH)
84,00 €
Vypredané
Shell Tellus S2 MX 100 je vysoko výkonná hydraulická kvapalina, ktorá využíva unikátnu patentovanú technológiu Shell pre zabezpečenie výnimočnej ochrany a výkonu vo väčšine výrobných a mnohých mobilných zariadeniach. Bráni poruchám spôsobeným vplyvom teplôt alebo mechanického namáhania.  
Vypredané
Vypredané
Shell Tellus S2 MX 22 je vysoko výkonná hydraulická kvapalina, ktorá využíva unikátnu patentovanú technológiu Shell pre zabezpečenie výnimočnej ochrany a výkonu vo väčšine výrobných a mnohých mobilných zariadeniach. Bráni poruchám spôsobeným vplyvom teplôt alebo mechanického namáhania. 
Vypredané
Vypredané
Shell Tellus S2 MX 32 je vysoko výkonná hydraulická kvapalina, ktorá využíva unikátnu patentovanú technológiu Shell pre zabezpečenie výnimočnej ochrany a výkonu vo väčšine výrobných a mnohých mobilných zariadeniach. Bráni poruchám spôsobeným vplyvom teplôt alebo mechanického namáhania. 
Vypredané
Zobraziť 49 - 60 z 214 položiek