Zoznam produktov podľa výrobcu: Kemetyl

na stranu
Vypredané
Dávkovač AdBlue od spoločnosti Kemetyl spĺňa všetky požiadavky štandardov ISO/CD22241-5. Unikátny systém Start/Stop umožňuje zákazníkovi doplniť AdBlue a zároveň dotankovať pohonné hmoty naraz.
Vypredané
Vypredané
Možno použiť iba do motorov s technológiou SCR (selektívna katalytická redukcia), ktoré spĺňajú požiadavky noriem Euro 4,5 a 6. Technológia SCR redukuje toxické zlúčeniny dusíka vo výfukových plynoch úžitkových vozidiel poháňaných dieselovými motormi na vodu a elementárny dusík (prirodzená zložka vzduchu). TENTO PRODUKT NEZASIELAME. JE MOŽNÝ LEN JEHO OSOBNÝ ODBER NA NAŠEJ PREVÁDZKE.
Vypredané
Vypredané
Shell Brake and Clutch Fluid DOT4 ESL je vysoko kvalitná brzdová kvapalina pre diskové a bubnové brzdové systémy, spojkové systémy a ostatné hydraulické aplikácie, kde sa požaduje kvapalina DOT 4 alebo DOT 3. 
Vypredané
Shell Brake and Clutch Fluid DOT 5.1 je vysoko výkonná brzdová kvapalina určená pre hydraulické brzdy a spojky vozidiel a motorových vozidiel, pre ktoré sa odporúča použitie brzdovej kvapaliny triedy DOT 5.1.
Vypredané
Jeho pH neutrálne zloženie zabezpečuje efektívne a rýchle čistenie všetkých oceľových a zliatinových diskov a krytov kolies. Odstraňuje odolnú špinu od bŕzd, mastnotu a nečistoty z ciest. Zmena zafarbenia produktu indikuje vhodný reakčný čas pre dosiahnutie optimálneho čistiaceho efektu.
Vypredané
Skladom
Efektívne odstraňuje mastnotu a špinu zo skiel automobilu zanechávajúc ich žiarivo čisté a bez šmúh. Shell Čistič okien, bez obsahu amoniaku, ľahko odstraňuje mastný povlak z vonkajšej strany skiel rovnako ako mastnotu a prach, ktorý sa zachytáva na sklách vo vnútri automobilu. 
2,50 € (2,08 € bez DPH)
2,50 €
Skladom
Je vynikajúci produkt na čistenie a údržbu interiéru vyrobeného z vinylu, plastu a gumy. Efektívne obnovuje a osviežuje pôvodnú farbu čistených plôch. Zanecháva antistatickú / prach odpudzujúcu vrstvu a sviežu vôňu Nezanecháva šmuhy a mastné stopy. Produkt odporúčame na renováciu vinylových obalov, operadiel sedadiel, sedacích súprav a pod.
3,50 € (2,92 € bez DPH)
3,50 €
Vypredané
Efektívne čistí a obnovuje všetky typy textilu. Vhodný aj pre jemné materiály, vrátane alcantara. Jedinečné zloženie preniká hlboko do vlákien, efektívne odstraňuje špinu a odolné škvrny z poťahov, čalúnenia a kobercov v automobile, ale aj domácnosti. Obnovuje farbu a eliminuje nepríjemné pachy.
Vypredané
Vypredané
Shell letné vody do ostrekovačov výnimočne efektívne čistia zbytky hmyzu a výkaly vtákov, ktoré dokážu znepríjemňovať leto. Tento produkt je nutné pred jeho použitím zriediť s vodou v pomere 1:100, tzn. že z jedného balenia získate až 25L vysoko účinnej letnej zmesi do ostrekovačov.
Vypredané
Vypredané
Multi povrchovo aktívna technológia zmäkčuje aj staršie zbytky hmyzu a výkaly vtákov, rovnako ako aj vrstvy peľu, umožňujúc tak jednoduché a rýchle čistenie auta. Produkt nepoškodzuje lakované, pochromované, gumené a plastové časti a je kompletne bezpečný pre polykarbonátové svetlomety. Povrch zanecháva bez šmúh a mastných stôp. Produkt je možné tiež použiť ako prípravok na predumytie.
Vypredané
Skladom
Produkty GlycoCool Premium Antifreeze 774 C/P, GlycoShell a  GlycoCool G Premium Antifreeze  sú produkty s rovnakým technologickým základom a sú kompletne miešateľné za akýchkoľvek podmienok bez spôsobovania nežiaducich  efektov pri aplikácii so zárukou zachovania najvyššej úrovne ochrany chladiaceho systému.  
4,90 € (4,08 € bez DPH)
4,90 €
Skladom
Shell Premium Antifreeze Longlife je produkt s rovnakou špecifikáciou ako Glycoshell Longlife. Pri všetkých typoch aplikácií, kde bol doteraz používaný alebo doporučovaný Glycoshell Longlife je možné používať Shell Premium Antifreeze Longlife. 
5,40 € (4,50 € bez DPH)
5,40 €
Zobraziť 13 - 24 z 26 položiek