prevodové oleje  počet produktov v kategórii: 41

na stranu
Skladom
Shell Spirax S4 ATF HDX je prémiový, syntetický olej určený pre ťažko namáhané automatické prevodovky, posilňovače riadenia a hydraulické systémy nákladných a osobných vozidiel.
121,20 € (101,00 € bez DPH)
121,20 €
Skladom
Shell Spirax S3 TLV je prémiový, nízkoviskózny, univerzálny traktorový prevodový olej (UTTO) určený pre použitie v prevodovkách, diferenciáloch, hydraulických okruhoch, mokrých brzdách a výkonných štartovacích systémoch poľnohospodárskych traktorov a mimocestných strojov.
999,00 € (832,50 € bez DPH)
999,00 €
Vypredané
Shell Spirax S3 G je vysoko výkonný prevodový olej novej generácie, vyrábaný zo špeciálne rafinovaného minerálneho základového oleja a nového typu prísad. 
Vypredané
Skladom
Syntetická kvapalina pro automatické prevodovky navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám popredných výrobcov automobilov s automatickou prevodovkou. Vynikajúca termická a oxidačná stabilita oleja spolu so špeciálnym základovým olejom predlžujú životnosť kvapaliny a poskytujú výbornou ochranu všetkých častí prevodovky proti opotrebeniu.
8,90 € (7,42 € bez DPH)
8,90 €
Vypredané
Total DYNATRANS DA 80W-90 je vysokovýkonné mazivo na syntetickej báze. Odporúča sa na mazanie náprav a diferenciálov so samosvornými systémami obmedzujúcimi sklz pre stavebné zariadenia, poľnohospodárske stroje, osobné vozidla s pohonom 4 × 4 a cestné vozidlá. Mazivo je vhodné aj pre klasické hypoidné nápravy bez klznej spojky.
Vypredané
Zobraziť 37 - 41 z 41 položiek