pre automobily  počet produktov v kategórii: 214

na stranu
Skladom
Shell Gadus S3 V220C 2 je plastické mazivo určené pre mazanie vysoko namáhaných ložísk strojov v nasledujúcich aplikáciách: kontinuálne liatie, vibračné sitá, lomy, drviče, valčekové dopravníky.
4,60 € (3,83 € bez DPH)
4,60 €
Skladom
Shell Gadus S4 V45AC 00/000 je tekuté plastické mazivo určené pre centrálne mazacie systémy.  Je vyrobené z hlboko rafinovaného minerálneho oleja, vybraných syntetických základových olejov, vysokotlakových a ďalších starostlivo vybraných prísad tak, aby poskytovalo výnimočnú ochranu za všetkých podmienok.
145,00 € (120,83 € bez DPH)
145,00 €
Skladom
Efektívne odstraňuje mastnotu a špinu zo skiel automobilu zanechávajúc ich žiarivo čisté a bez šmúh. Shell Čistič okien, bez obsahu amoniaku, ľahko odstraňuje mastný povlak z vonkajšej strany skiel rovnako ako mastnotu a prach, ktorý sa zachytáva na sklách vo vnútri automobilu. 
2,50 € (2,08 € bez DPH)
2,50 €
Skladom
Je vynikajúci produkt na čistenie a údržbu interiéru vyrobeného z vinylu, plastu a gumy. Efektívne obnovuje a osviežuje pôvodnú farbu čistených plôch. Zanecháva antistatickú / prach odpudzujúcu vrstvu a sviežu vôňu Nezanecháva šmuhy a mastné stopy. Produkt odporúčame na renováciu vinylových obalov, operadiel sedadiel, sedacích súprav a pod.
3,50 € (2,92 € bez DPH)
3,50 €
Vypredané
Efektívne čistí a obnovuje všetky typy textilu. Vhodný aj pre jemné materiály, vrátane alcantara. Jedinečné zloženie preniká hlboko do vlákien, efektívne odstraňuje špinu a odolné škvrny z poťahov, čalúnenia a kobercov v automobile, ale aj domácnosti. Obnovuje farbu a eliminuje nepríjemné pachy.
Vypredané
Vypredané
Jeho pH neutrálne zloženie zabezpečuje efektívne a rýchle čistenie všetkých oceľových a zliatinových diskov a krytov kolies. Odstraňuje odolnú špinu od bŕzd, mastnotu a nečistoty z ciest. Zmena zafarbenia produktu indikuje vhodný reakčný čas pre dosiahnutie optimálneho čistiaceho efektu.
Vypredané
Vypredané
Multi povrchovo aktívna technológia zmäkčuje aj staršie zbytky hmyzu a výkaly vtákov, rovnako ako aj vrstvy peľu, umožňujúc tak jednoduché a rýchle čistenie auta. Produkt nepoškodzuje lakované, pochromované, gumené a plastové časti a je kompletne bezpečný pre polykarbonátové svetlomety. Povrch zanecháva bez šmúh a mastných stôp. Produkt je možné tiež použiť ako prípravok na predumytie.
Vypredané
Skladom
Rýchlo a efektívne odstraňuje námrazu a ľad z čelného skla a svetiel. Pomáha uvoľňovať primrznuté stierače a minimalizuje riziko ich poškodenia. Nezanecháva šmuhy a zabraňuje opätovnému namŕzaniu skla. Nepoškodzuje gumené, polykarbonátové ani lakované časti.
3,00 € (2,50 € bez DPH)
3,00 €
Total Aero D100 je aditivovaný minerálny olej vysokej kvality obsahujúci disperzantné aditíva. Vhodný tiež pre piestové letecké motory pracujúce v ťažkých a veľmi ťažkých podmienkach. Spĺňa SAE J 1899 (grade 50)
Total Aero DM 15W-50 je viacstupňový olej (multigrade) pre piestové letecké motory. Čiastočne syntetický olej pre moderné letecké motory a motory pracujúce v náročných klimatických podmienkach. Obsahuje aditíva  typu LW 16702. Schválené: FAA AD-80-04-03R2 par.b1.(nie je nutná dodatočná aditivácia )
Vypredané
Total Azolla ZS 46 je vysokovýkonný hydraulický oleje poskytujúci zvýšenú mieru ochrany zariadení vďaka vylepšeným vlastnostiam proti opotrebovaniu a korózii. Vyvinutý pre všetky druhy hydraulických systémov prevádzkované v najnáročnejších podmienkach, ako sú pneumatické nástroje, vstrekovacie stroje, lisy a ďalšie, či už priemyslové alebo dopravné zariadenia. 
Vypredané
Skladom
Total Equivis ZS 46 je hydraulický olej s vysokým viskozitným indexom, poskytuje veľmi dobrú výkonnosť v náročných a technicky vyspelých prevádzkach. Udržuje viskozitu v úzkom rozsahu, čo  umožňuje prevádzku pri veľkých tepelných zmenách. Vyznačuje sa výbornou odolnosťou proti hydrolýze a veľmi dobrou filtrovateľnosťou i v prítomnosti vody.
600,00 € (500,00 € bez DPH)
600,00 €
Zobraziť 85 - 96 z 214 položiek