pre automobily  počet produktov v kategórii: 214

na stranu
Vypredané
Total Ceran XM je plastické mazivo  NOVEJ GENERÁCIE kalcium-sulfonátového komplexu odolné voči extrémnym tlakom, vysokým teplotám a vode.  CERAN XM je vhodný na mazanie všetkých mechanizmov a súčastí s vysokým zaťažením, rázmi a prevádzkovými podmienkami, kde je mazivo v častom kontakte s vodou.
Vypredané
Vypredané
Total Multis EP 2 je viacúčelové plastické mazivo na lítium-vápenatej báze pre extrémne tlaky vyvinuté na mazanie zaťažených guľôčkových a valivých ložísk, ložísk kolies, univerzálnych kĺbov, podvozkov a rôznych rázovo zaťažených mechanizmov, prevádzkovaných vo vlhkom, prašnom alebo suchom prostredí. Vhodné ako univerzálne mazivo pre priemyselné aplikácie vyžadujúce NLGI 2.
Vypredané
Vypredané
Total Azolla VTR 32 je hydraulický olej vhodný pre prevody a hydrodynamické spojky, výrobok špeciálne vyvinutý tak, aby vyhovoval požiadavkám nejrôznejších prevodov, súkolí a spojok VOITH TURBO. 
Vypredané
Vypredané
Total Rubia TIR 9900 FE 5W-30 je vysokovýkonný syntetický olej najnovšej generácie vyrábaný na báze LOW SAPS. Total RUBIA TIR 9900 FE SAE 5W-30 je motorový olej vhodný pre nákladné vozidlá zodpovedajúce emisnej norme EURO5 s adtivítami, ktoré zabraňujú zahusteniu oleja. Vďaka technológií FUEL ECONOMY zabezpečuje nižšiu spotrebu paliva.
Vypredané
Vypredané
Total Rubia TIR 9200 FE 5W-30 je motorový olej vyrobený syntetickou technológiou novej generácie. Je určený predovšetkým pre užívateľov, ktorí chcú dosiahnuť zníženie spotreby pohonných hmôt. Doporučuje sa k mazaniu naftových motoroch najnovšej generácie vyvinutých európskymi výrobcami (spĺňajúcich emisné normy EURO 3 a EURO 4). 
Vypredané
Vypredané
Motorový olej s nízkym obsahom sulfátového popola pre silne namáhané motory spĺňajúce emisné limity Euro 5 a staršie vybavené DPF, alebo SCR. Overené mazacie vlastnosti so skvelými ochrannými a čistiacimi schopnosťami.
Vypredané
Vypredané
Syntetický olej pre naftové motory vhodný pre silne namáhané motory spĺňajúce emisné limity EURO 4/5 (okrem MAN a DAF), EURO 3 a predchádzajúce. Zaručuje predĺžený interval výmeny, optimalizovanú ochranu a čistotu motora.
Vypredané
Vypredané
Motorový olej s nízkym obsahom sulfátového popola na zníženie spotreby paliva odporúčaný pre najnovšie motory vybavené filtrom pevných častíc (Euro 5) a pre silne namáhané motory vybavené systémom následného spracovania výfukových plynov. Ponúka vysoký výkon, optimálnu čistotu valcov a predĺžený interval výmeny.
Vypredané
Vypredané
Motorový olej určený predovšetkým pre užívateľov, ktorí chcú dosiahnuť zníženie spotreby pohonných hmôt. Bol vyvinutý s cieľom vyhovieť čo najprísnejším požiadavkám kladeným na naftové motory vyhovujúce emisným normám EURO 2, EURO 3 a EURO 4. Je vhodný pre všetky naftové motory preplňované aj nepreplňované. Bezpečne umožňuje používať predĺžené výmenné intervaly.
Vypredané
Vypredané
Univerzálne viacúčelové plastické mazivo Total Multis 2 pre bežné mazanie. Je miešateľné s bežnými spevňovadlami (mydlami). Je vhodné na mazanie všetkých druhov ložísk a kĺbov v nenáročných podmienkach pri bežných pracovných teplotách a strednom zaťažení.
Vypredané
Vypredané
Total Multis MS 2 je plastické mazivo pre extrémne tlaky na báze lítium kalcium so sírnikom molybdénu. Originálne plastické mazivo, formulované na mazanie najrôznejších rázovo zaťažovaných alebo vibračných aplikácií v doprave, poľnohospodárstve, stavebníctve a pod., prevádzkovaných vo vlhkom, prašnom alebo suchom prostredí. Mazivo odporúčané tiež na medzné mazanie pri vysokom zaťažení a teplotách.
Vypredané
Vypredané
Total Multis Complex EP 2 je viacúčelové mazivo pre extrémne tlaky a vysoké teploty na báze lítiového komplexu. Vyvinuté na mazanie pri najrôznejších priemyselných aplikáciách v akýchkoľvek prevádzkových podmienkach, najmä pri vysokých teplotách, pri ktorých už lítiové mazivá nestačia. 
Vypredané
Zobraziť 97 - 108 z 214 položiek