priemyselné oleje a mazivá  počet produktov v kategórii: 112

na stranu
Shell Omala S4 WE 150 je plne syntetický, vysoko kvalitný prevodový olej na báze polyalkylenglykolov, vhodný predovšetkým pre mazanie závitovkových prevodov. Zabezpečuje vynikajúci mazací výkon v náročných prevádzkových podmienkach, spoľahlivo chráni proti mikro-pittingu, umožňuje úsporu energie a predĺženie servisného intervalu.
Vypredané
Shell Spirax S3 TLV je prémiový, nízkoviskózny, univerzálny traktorový prevodový olej (UTTO) určený pre použitie v prevodovkách, diferenciáloch, hydraulických okruhoch, mokrých brzdách a výkonných štartovacích systémoch poľnohospodárskych traktorov a mimocestných strojov.
Vypredané
Vypredané
Total Azolla ZS 46 je vysokovýkonný hydraulický oleje poskytujúci zvýšenú mieru ochrany zariadení vďaka vylepšeným vlastnostiam proti opotrebovaniu a korózii. Vyvinutý pre všetky druhy hydraulických systémov prevádzkované v najnáročnejších podmienkach, ako sú pneumatické nástroje, vstrekovacie stroje, lisy a ďalšie, či už priemyslové alebo dopravné zariadenia. 
Vypredané
Skladom
Total Equivis ZS 46 je hydraulický olej s vysokým viskozitným indexom, poskytuje veľmi dobrú výkonnosť v náročných a technicky vyspelých prevádzkach. Udržuje viskozitu v úzkom rozsahu, čo  umožňuje prevádzku pri veľkých tepelných zmenách. Vyznačuje sa výbornou odolnosťou proti hydrolýze a veľmi dobrou filtrovateľnosťou i v prítomnosti vody.
600,00 € (500,00 € bez DPH)
600,00 €
Vypredané
Total Ceran XM je plastické mazivo  NOVEJ GENERÁCIE kalcium-sulfonátového komplexu odolné voči extrémnym tlakom, vysokým teplotám a vode.  CERAN XM je vhodný na mazanie všetkých mechanizmov a súčastí s vysokým zaťažením, rázmi a prevádzkovými podmienkami, kde je mazivo v častom kontakte s vodou.
Vypredané
Vypredané
Rad produktov Total Drosera predstavuje vysokovýkonné multifunkčné oleje bez obsahu zinku pre obrábacie stroje. Vhodné pre široký rozsah výrobných operácií (hydraulika, klzné lôžka, prevody), a najmä pre centrálne mazacie systémy. Výborné vlastnosti zabraňujúce trhavému pohybu (anti stick-slip). (ISO VG 68 to 320)
Vypredané
Vypredané
Total Multis EP 2 je viacúčelové plastické mazivo na lítium-vápenatej báze pre extrémne tlaky vyvinuté na mazanie zaťažených guľôčkových a valivých ložísk, ložísk kolies, univerzálnych kĺbov, podvozkov a rôznych rázovo zaťažených mechanizmov, prevádzkovaných vo vlhkom, prašnom alebo suchom prostredí. Vhodné ako univerzálne mazivo pre priemyselné aplikácie vyžadujúce NLGI 2.
Vypredané
Total Nateria MP 40 je hydrokrakovaný minerálny olej na mazanie motorov na zemný plyn v kogeneračných alebo štandardných jednotkách, prevádzkovaných vo veľmi náročných podmienkach. Predpísaný obsah popola do 0,5 %, malá olejová náplň, vysoké teploty, vysoké otáčky.
Shell Omala S4 GXV 460 je špeciálny syntetický olej určený pre ťažko namáhané priemyselné prevodovky. Optimálne chráni prevodové ústrojenstvo výnimočným mazacím výkonom za náročných prevádzkových podmienok zahŕňajúcich znížené trenie. Zabezpečuje dlhodobú prevádzku a vysokú odolnosť proti mikro-pittingu.
Vypredané
Shell Corena S4 R 46 je prémiový syntetický olej obsahujúci unikátne vysoko výkonné prísady. Je formulovaný pre zabezpečenie spoľahlivého mazacieho výkonu rotačných a skrutkových vzduchových kompresorov.  
Vypredané
Vypredané
Total Azolla VTR 32 je hydraulický olej vhodný pre prevody a hydrodynamické spojky, výrobok špeciálne vyvinutý tak, aby vyhovoval požiadavkám nejrôznejších prevodov, súkolí a spojok VOITH TURBO. 
Vypredané
Vypredané
Univerzálne viacúčelové plastické mazivo Total Multis 2 pre bežné mazanie. Je miešateľné s bežnými spevňovadlami (mydlami). Je vhodné na mazanie všetkých druhov ložísk a kĺbov v nenáročných podmienkach pri bežných pracovných teplotách a strednom zaťažení.
Vypredané
Zobraziť 61 - 72 z 112 položiek