Zoznam produktov podľa výrobcu: Total

na stranu
Vypredané
Total Multis Complex EP 2 je viacúčelové mazivo pre extrémne tlaky a vysoké teploty na báze lítiového komplexu. Vyvinuté na mazanie pri najrôznejších priemyselných aplikáciách v akýchkoľvek prevádzkových podmienkach, najmä pri vysokých teplotách, pri ktorých už lítiové mazivá nestačia. 
Vypredané
Vypredané
Total Multis EP 2 je viacúčelové plastické mazivo na lítium-vápenatej báze pre extrémne tlaky vyvinuté na mazanie zaťažených guľôčkových a valivých ložísk, ložísk kolies, univerzálnych kĺbov, podvozkov a rôznych rázovo zaťažených mechanizmov, prevádzkovaných vo vlhkom, prašnom alebo suchom prostredí. Vhodné ako univerzálne mazivo pre priemyselné aplikácie vyžadujúce NLGI 2.
Vypredané
Vypredané
Total Multis MS 2 je plastické mazivo pre extrémne tlaky na báze lítium kalcium so sírnikom molybdénu. Originálne plastické mazivo, formulované na mazanie najrôznejších rázovo zaťažovaných alebo vibračných aplikácií v doprave, poľnohospodárstve, stavebníctve a pod., prevádzkovaných vo vlhkom, prašnom alebo suchom prostredí. Mazivo odporúčané tiež na medzné mazanie pri vysokom zaťažení a teplotách.
Vypredané
Total Nateria MP 40 je hydrokrakovaný minerálny olej na mazanie motorov na zemný plyn v kogeneračných alebo štandardných jednotkách, prevádzkovaných vo veľmi náročných podmienkach. Predpísaný obsah popola do 0,5 %, malá olejová náplň, vysoké teploty, vysoké otáčky.
Viacúčelové vysokotlakové plastické mazivá, vhodné pre náhodný kontakt s potravinami. Založené na komplexe hlinitých mydiel, bielych minerálnych olejov a vybraných aditív. Vyvinuté ako nové biele viacúčelové mazivá pre vysoké výkony v prítomnosti vody za extrémnych tlakových výkonov pre stupne 1 a 2. 
Vysokovýkonné vysokotlakové plastické mazivá, vhodné pre náhodný kontakt s potravinami. Založené na komplexe kalcium sulfonátového mydla, syntetických základových olejov a vybraných aditív. 
Vypredané
Motorový olej určený predovšetkým pre užívateľov, ktorí chcú dosiahnuť zníženie spotreby pohonných hmôt. Bol vyvinutý s cieľom vyhovieť čo najprísnejším požiadavkám kladeným na naftové motory vyhovujúce emisným normám EURO 2, EURO 3 a EURO 4. Je vhodný pre všetky naftové motory preplňované aj nepreplňované. Bezpečne umožňuje používať predĺžené výmenné intervaly.
Vypredané
Vypredané
Motorový olej s nízkym obsahom sulfátového popola na zníženie spotreby paliva odporúčaný pre najnovšie motory vybavené filtrom pevných častíc (Euro 5) a pre silne namáhané motory vybavené systémom následného spracovania výfukových plynov. Ponúka vysoký výkon, optimálnu čistotu valcov a predĺžený interval výmeny.
Vypredané
Vypredané
Syntetický olej pre naftové motory vhodný pre silne namáhané motory spĺňajúce emisné limity EURO 4/5 (okrem MAN a DAF), EURO 3 a predchádzajúce. Zaručuje predĺžený interval výmeny, optimalizovanú ochranu a čistotu motora.
Vypredané
Vypredané
Motorový olej s nízkym obsahom sulfátového popola pre silne namáhané motory spĺňajúce emisné limity Euro 5 a staršie vybavené DPF, alebo SCR. Overené mazacie vlastnosti so skvelými ochrannými a čistiacimi schopnosťami.
Vypredané
Vypredané
Total Rubia TIR 9200 FE 5W-30 je motorový olej vyrobený syntetickou technológiou novej generácie. Je určený predovšetkým pre užívateľov, ktorí chcú dosiahnuť zníženie spotreby pohonných hmôt. Doporučuje sa k mazaniu naftových motoroch najnovšej generácie vyvinutých európskymi výrobcami (spĺňajúcich emisné normy EURO 3 a EURO 4). 
Vypredané
Zobraziť 13 - 23 z 23 položiek